Arkevo Info

WordPress

Nëse jeni duke kërkuar për një sistem backend që lejon fleksibilitet, zgjerueshmëri dhe personalizim, WordPress është zgjidhja më e mirë qe mund tju ofrojmë.

WordPress

Nëse jeni duke kërkuar për një sistem backend që lejon fleksibilitet, zgjerueshmëri dhe personalizim, WordPress është zgjidhja më e mirë qe mund tju ofrojmë.

Rëndësia e WordPress në zhvillimin e uebit

WordPress është një sistem i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) që ju lejon të organizoni dhe ndërtoni uebfaqe. WordPress përmban arkitekturë të shumëllojshme dhe sistem të adaptueshëm, kështu që ju mund të personalizoni çdo faqe interneti për t’iu përshtatur biznesit, blogut, portofolit ose faqes web të dyqanit tuaj online.

Në ditët e sotme WordPress është një nga platformat më të njohura të blogimit që përdoret nga shumë biznese në internet. Në këtë dekadë, softueri i blogimit, WordPress, është bërë një pjesë thelbësore e përmbajtjeve të ndryshme në internetit, duke fuqizuar rreth 25% të të gjitha faqeve të internetit. Ju ofron mbështetje teknike të jashtëzakonshme për të personalizuar një faqe interneti që i përshtatet më së miri qëllimeve të biznesit tuaj. Ai kujdeset për iniciativën e zhvillimit të biznesit tuaj në internet me lehtësitë e sistemit të menaxhimit të përmbajtjes. WordPress i lejon përdoruesit të ndërtojnë një faqe interneti shumë të personalizueshme sipas preferencës së tyre, dhe kjo mënyrë e bën atë të njohur.

Ekipi ynë i WordPress janë ndërtuesit e faqeve të internetit dhe sistemuesit e menaxhimit të përmbajtjes, organizatorët. Ata do t’ju ndihmojnë të ndërtoni ueb-in tuaj dhe të krijoni një strukturë të mrekullueshme në përmbajtjen e tij. Ata do të zgjedhin temën e duhur e cila përcakton pamjen e konceptit të faqes suaj dhe gjithashtu idenë bazë të biznesit tuaj.

WordPress në faqet web të bizneseve

Personalizim

WordPress ofron më shumë se 50,000 plugins, falas, që do të thotë nëse ka ndonjë gjë që dëshironi të bëjë faqja juaj, që nuk mund ta bëni siç është, ndoshta ka një plugin për t’ju ndihmuar. Pavarësisht nëse po kërkoni të futni skedarë PDF ose të shtoni një veçori tjetër, si faqet landing ose thirrjet për veprim, plugin e WordPress janë zgjidhja e duhur, duke siguruar që gjithmonë mund të zhvendosni ose ndryshoni aftësitë e faqes tuaj për t’iu përshtatur nevojave tuaja unike.

Fleksibilitet

WordPress mundëson fleksibilitet të plotë. Pothuajse çdo shërbim mbështetet nga WordPress, dhe nëse keni hapësirën tuaj të serverit, mund ta vetë-strehoni lehtësisht. Nuk ka asnjë problem me gjetjen e një serveri ose hosti të përputhshëm, sepse është ndërtuar mbi kodimin me burim të hapur që strehohet lehtësisht kudo.

Mbështet Blogs

WordPress në fakt filloi si një platformë blogimi. Është një nga sistemet më të mira të menaxhimit të përmbajtjes për të krijuar një blog, kjo është arsyeja pse do të shihni një sërë faqesh web ndër më të famshmet që e përdorin atë për zhvillimin e përmbajtjes së tyre. WordPress jo vetëm që mbështet bloget, por ju lehtëson përditësimin dhe ndryshimin e tyre, planifikimin e tyre në të ardhmen dhe ndarjen e postimeve tuaja në blog me llogaritë tuaja të mediave sociale dhe ndjekësit e rregullt.

Analitika dhe gjurmimi

Si tregtarë dixhitalë, analitika dhe gjurmimi në web janë elementë shumë të rëndësishëm. Analitika na tregon nëse po i bëjmë gjërat siç duhet dhe ku duhet të përmirësohemi, kështu që na pëlqen që WordPress t’i ofron të dhënat e sakta lirshëm dhe me lehtësi. Çdo faqe WordPress vjen me një panel analitik që do t’ju tregojë se sa njerëz e kanë vizituar faqen tuaj dhe sa shpesh. Me shtimin e një ose dy plugin të thjeshtë, mund të gjurmoni gjithashtu suksesin e faqeve tuaja për të parë se cilat prej tyre po performojnë më mirë dhe cilat kanë nevojë për disa ndryshime. Nëse po kërkoni të optimizoni trafikun në faqen tuaj, WordPress është një mjet i fuqishëm dhe efikas për të përfituar sa më shumë prej tij.

Jetëgjatësi

Është treguar tashmë se mund të përshtatet me ndryshimin e kërkesave të konsumatorëve dhe të internetit, edhe pse me më shumë se 74 milionë sajte njëkohësisht. Ju nuk keni pse të shqetësoheni nëse një ditë do të dalë nga moda e web, ose do të bëhet i parëndësishme. WordPress përditësohet rregullisht për të ruajtur standardet aktuale të kodit dhe do të vazhdojë ta bëjë këtë, duke e bërë atë një investim të sigurt dhe afatgjatë për faqen tuaj të internetit. Ai personalizohet lehtësisht për çdo gjë të re që dëshironi të bëni me faqen tuaj të internetit, dhe më e mira nga të gjitha, është i miratuar nga Google. Nëse po konsideroni marketingun digjital, WordPress është padyshim CMS e parë që duhet merrni parasysh. Ai vjen me një sërë përfitimesh të integruara SEO ku ju do të jeni në gjendje të integroni të gjitha praktikat më të mira të marketingut digjital.

Optimizuar për motorët e kërkimit

WordPress përdor kod jashtëzakonisht të pastër, të lehtë për t’u lexuar, gjë që e bën të thjeshtë për Google të indeksojë dhe tek faqet e shumta. WordPress gjithashtu përmban një numër plugin që ju ndihmojnë të optimizoni vetë faqen tuaj. Plugin SEO Yoast është një lloj standardi i artë për optimizimin e motorëve të kërkimit. Kjo ju lejon të personalizoni titullin e faqes tuaj, etiketën e titullit dhe fjalët kyçe, dhe më pas ju jep një tregues se sa mirë do të renditet ajo faqe.