Arkevo Info

Windows

Zgjidhni Microsoft Apps!

Windows

Zgjidhni Microsoft Apps!

Sistemi operativ Windows

Sistemi operativ ju lejon përdorimin e pajisjeve teknologjike, Windows vjen i parangarkuar në shumicën e kompjuterëve të rinj personalë (PC), gjë që ndihmon për ta bërë atë sistemin operativ më popullor në botë. Windows bën të mundur kryerjen e të gjitha funksioneve të përditshme në kompjuterin tuaj.

Ju merrni karakteristika të avancuara harduerike për t’ju ndihmuar të zbuloni kërcënimet kibernetike. Ju mund të mbroni informacionin e biznesit tuaj nëpërmjet një procesi të sigurt të zbulimit të harduerit, duke ju ndihmuar të mbani larg kërcënimet e web. Windows 10 gjithashtu integron një komponent të përmirësuar të parandalimit të humbjes së të dhënave në sistemin operativ.

Ne studiojmë dhe krijojmë zgjidhje inovative për të arritur audiencën e synuar të klientëve tanë duke ofruar shërbime të zhvillimit të aplikacioneve me cilësi të lartë. Ne fokusohemi në maksimizimin e brandit, biznesit ose kompanisë tuaj duke krijuar aplikacione tërheqëse për platformën Windows. Meqenëse kjo platformë ka një popullaritet të mëdh të përdoruesve, ne vërtet përqendrohet në ofrimin e zgjidhjeve unike që do ta bëjnë aplikacionin tuaj Windows të dallohet në tregun virtual.

Zhvillimi i aplikacionit Windows

Provide managed services

It’s now easier than ever to include Windows as part of your managed services thanks to the Cloud Solution Provider program. Learn how to start, grow, and optimize Windows into your customer solutions.

Përmirësoni performancën e aplikacionit Windows

Dëshironi të përmirësoni performancën, dizajnin, veçoritë, ndërfaqen e shumë karakteristika të tjera të aplikacioni tuaj Windows? Ne ofrojmë shërbime të besueshme për optimizimin e aplikacioneve me qëllim arritjen e standarteve më të larta të mundshme. Monitorimi i të gjitha ndryshimeve dhe shpërndarjen e raporteve të detajuara.

Mjedisi multifunksional

Një veçori unike e Windows është aftësia e tij për të kryer shumë detyra. Një përdorues mund të hapë shumë aplikacione dhe t'i ekzekutojë të gjitha ato në të njëjtën kohë. Ndërfaqja e përdoruesit lejon ndërrimin e lehtë midis faqeve të ndryshme, ndërsa siguron kontrolle efektive dhe intuitive për të bërë të njëjtën gjë.

Estetikë më të mirë

Windows ka dëshmuar se është një sistem operativ që i jep një farë rëndësie pamjes estetike. Kjo ka të bëjë më shumë me faktin që Microsoft përditëson ikonat e sistemit të tij të vjetër, duke formuar një gjuhë dizajni më kohezive që përdor grafika moderne. Aplikacionet e Windows që ndërtojmë sot, kanë një funksion të saktë dhe ofrojnë një ndjesi më pozitive në krahasim me versionet më të vjetra të tij.

Previous
Next