Arkevo Info

Youtube

Arkevo në YouTube Marketing!

Youtube

Arkevo në YouTube Marketing!

Rëndësia e YouTube në marketingun digjital

YouTube është shtëpia e videos. Social media manager të ndryshëm mund të përdorin rrugë të ndryshme të mediave sociale, si Facebook ose Twitter, për t’i drejtuar konsumatorët në videot e tyre në YouTube, si një mënyrë për t’i bërë videot të marrin rrjedhen drejt publikut. Videot veçanërisht të njohura arrijnë në faqen kryesore të YouTube, duke forcuar më tej trafikun në web.

Në YouTube, ju mund të organizoni kanalin tuaj. Kjo ju lejon të centralizoni një vendndodhje në internet për të gjitha llojet e videove që lidhen me produktin ose shërbimin që po marketoni. Ju mund të krijoni një seri videosh të lidhura në këtë mënyrë. Gjithashtu ju ndihmon të mbani një bibliotekë të tërë videosh në kanalin tuaj zyrtar.

Ekipi ynë mund të përditësojë, rishikojë ose krijojë video krejtësisht të reja në lidhje me produktin ose shërbimin tuaj, duke ruajtur një historik të posatshëm për videot e vjetra. Bizneset kanë mundësinë të krijojnë një kanal përdorimi falas, siç është ai që krijojnë shumë individë, ose të paguajnë një tarifë për të hapur një kanal të brendit tuaj zyrtar, i cili jep më shumë opsione dhe veçori për të përditësuar faqet në web.

Krijo një strategji marketingu në YouTube me 10 hapa

Çelësi i suksesit në internet është krijimi i përmbajtjes së videove me cilësi të lartë që njerëzit duan ta shikojnë dhe ndajnë me rrjetin e tyre. YouTube u ofron bizneseve të vogla dhe të mëdha një shtëpi për videot, prezantimet, demonstrimet dhe dëshmitë e klientëve të tyre. Ju ngarkoni videon tuaj në YouTube dhe njerëzit e shohin atë, komentojnë ose mund ta ndajnë atë me rrjetet e tyre të tjera të mediave sociale. Marketingu i suksesshëm në YouTube kërkon ngarkimin e shumë videove.

Krijoni një kanal në YouTube
për biznesin tuaj
Mësoni më shumë mbi
audiencën tuaj
Hulumtoni mbi
konkurrencën tuaj
Mësoni nga kanalet
tuaja të preferuara
Optimizoni videot
tuaja për të marrë shikime
Ngarkoni dhe planifikoni
videot tuaja
Optimizoni kanalin tuaj
për të tërhequr ndjekës
Provoni reklamimin
në YouTube
Provoni marketingun
e influencerave
Analizoni dhe përshtatni
videot tuaja