Arkevo Info

Krijimi i një përmbajtje cilësore duhet të jetë themeli i faqes suaj të internetit dhe struktura bazë e saj!

Krijimi i një përmbajtje cilësore duhet të jetë themeli i faqes suaj të internetit dhe struktura bazë e saj!

Content Creator

Përmbajtja e një teksti (contenti) ofron informacion dhe ky informacion mund të përdoret për të edukuar motorët e kërkimit për faqen tuaj web. Gjithmonë duhet të keni parasysh se si portretizohet faqja juaj në motorët e kërkimit dhe nëse ajo komunikon me saktësi qëllimin e biznesit tuaj në internet.

Përmbajtja cilësore ndihmon për të tërhequr audiencën e duhur në faqen tuaj të internetit, për t’i angazhuar përdoruesit dhe për të punuar në drejtim të nxitjes së tyre në ndërmarrjen e veprimeve të synuara në faqen tuaj të internetit. Nëse përdoruesi gjen një përmbajtje të vlefshme, atëherë ka më shumë gjasa ta ndajë atë me përdorues të tjerë. Krijimi i një përmbajtje të vlefshme jo vetëm që i jep përfitim përdoruesit që e lexon atë, por gjithashtu përmirëson renditjen e kërkimit të faqes suaj në web.

Arkevo do të jetë në gjendje të përmirësojë përmbajtjen tuaj të internetit duke zgjedhur përzierjen e duhur të informacionit për të tërhequr vëmendjen e klientëve dhe për t’iu përshtatur plotësisht kureshtjes së tyre. Duke pasur një përzierje cilësore të përmbajtjes të disponueshme dhe të lehtë për t’u gjetur, do të jeni në gjendje të ofroni një përvojë të shkëlqyer të përdoruesëve tuaj në web.

Rëndësia e përmbajtjes cilësore në faqen tuaj web

Një përmbajtja e cilësisë së lartë është ajo që tërheq përdoruesit në faqen tuaj të internetit, i bën ata të flasin dhe të angazhohen me markën tuaj. Marketingu i bazuar në përmbajtjen e tekstit të një faqeje web është një strategji efektive si për bizneset B2C ashtu edhe për B2B, për sa kohë që ju merrni kohë për të ndërmarrë kërkime dhe për të bashkuar një plan efektiv të përmbajtjes.
Informacion
Qëllimi juaj mund të jetë të jepni informacion, të shesni diçka ose të ofroni një shërbim. Gjithmonë duhet të optimizoni faqen tuaj të internetit në atë mënyrë që motorët e kërkimit të dinë se për çfarë bëhet fjalë. Në këtë mënyrë, motorët e kërkimit do të dinë se kur të shfaqin faqen tuaj të internetit dhe nënfaqet e saj në rezultatet e kërkimit me pyetjet përkatëse. Një nga mënyrat për të ofruar këtë informacion dhe detaje në lidhje me produktet dhe shërbimet është përmes përmbajtjes. Ofrimi, për përdoruesit, i informacionit që ata po kërkojnë në një mënyrë të qartë dhe të lehtë mund t’i ndihmojë ata dhe në të njëjtën kohe të përfitoni edhe ju duke i mbajtur më gjatë në faqen tuaj të web.
Linqet e brendshëm
Përmbajtja gjithashtu ofron një mundësi të shkëlqyer për linqet e brendshme. Një link i brendshëm është edhe teksti brenda përmbajtjes që është i lidhur me një faqe tjetër përkatëse në faqen tuaj të internetit. Lidhja e brendshme është një mënyrë e shkëlqyer për t’i çuar përdoruesit drejt informacioneve shtesë që ata mund të kërkojnë. Motorët e kërkimit pëlqejnë gjithashtu të shohin lidhje të brendshme në një faqe interneti. Ndërsa motorët e kërkimit zvarriten dhe indeksojnë faqet në faqen tuaj, ato shpesh lëvizin nga një faqe në tjetrën përmes linqeve të brendshme. Prandaj, ato mund të ndihmojnë që faqet e tjera në faqen tuaj të internetit të indeksohen dhe të kuptohen më shpejt nga motorët e kërkimit nëpërmjet tekstit.
Fjalët kyçe
Përmbajtja duhet të pasqyrojë gjithmonë strategjinë tuaj të fjalëve kyçe. Fjalët kyçe janë termat që dëshironi të gjenden në internet dhe që përshkruajnë më së miri produktet dhe/ose shërbimet tuaja. Këto kushte duhet të jenë unike për çdo nënfaqe të faqes tuaj të internetit. Përmbajtja është një vend i mrekullueshëm për të theksuar këto fjalë kyçe në një mënyrë të natyrshme, të përshtatshme dhe për të ndihmuar motorët e kërkimit të bëjnë lidhjen midis faqes tuaj të internetit dhe fjalëve kyçe për të cilat dëshironi të renditeni.
Thirrje për veprim
Ju gjithashtu mund të përdorni përmbajtjen për të ofruar një thirrje për veprim për audiencën tuaj. Një thirrje për veprim (Calls to action) është një ftesë që i drejtohet përdoruesit për të përfunduar një veprim të nisur më përpara. Disa shembuj klishe të thirrjeve për veprim mund të jenë: na kontaktoni, kërkoni një ofertë, shtoni në shportë, shkarkoni një PDF ose çfarëdo veprimi që mund të dëshironi që përdoruesit të bëjnë në faqen tuaj të internetit. Në industrinë tonë, ne shpesh themi se përmbajtja është mbret. Jo vetëm që mund të përmirësojë renditjen e motorit tuaj të kërkimit, të sjellë vizitorë cilësorë në faqen tuaj të internetit dhe të rrisë përvojën e përdoruesit, por gjithashtu mund të ndihmojë në shndërrimin e përdoruesve në klientë ose fansa të përhershëm.