Arkevo Info

SEO eCommerce

Ju ndihmojmë të bëni faqen tuaj web më të dukshme!

SEO eCommerce

Ju ndihmojmë të bëni faqen tuaj web më të dukshme!

Shërbimet e tregtisë elektronike SEO

Shërbimet e tregtisë elektronike të SEO i ofrojnë biznesit tuaj në internet shërbime profesionale, të specializuara SEO për faqen tuaj web. Këto shërbime, krahasuar me shërbimet tradicionale të SEO, fokusohen në taktikat specifike të tregtisë elektronike, si përdorimi i markup-it të produktit, për të përmirësuar dukshmërinë e faqes suaj të internetit në rezultatet e kërkimit.
Marketingu i faqes suaj të internetit përmes SEO (optimizimi i motorit të kërkimit) është po aq i rëndësishëm sa mënyra se si duket dhe funksionon faqja juaj e internetit. SEO, kur bëhet në mënyrë korrekte, ka një ndikim të rëndësishëm e pozitiv në dukshmërinë organike dhe shitjet në internet. Pavarësisht nëse nevojat tuaja janë në SEO të gjeneratës së Lead ose SEO në eCommerce, ne e dimë se çfarë duhet për të krijuar një fushatë të suksesshme marketingu të kërkimit organik. Ndërtimi i një faqe interneti pa marrë parasysh SEO është paksa si të shkruani një libër pa e botuar atë.

Optimizimi SEO eCommerce

Shërbimet e Optimizimit
Shërbimet tona të optimizimit të motorëve të kërkimit (SEO) do t’ju ndihmojnë të vendosni faqen tuaj në krye të rezultateve të kërkimit organik nëpërmjet fjalëve kyçe të rëndësishme për biznesin tuaj.
Dizajni dhe SEO i
faqes në internet të
E-Commerce
Ne gjithashtu jemi të specializuar në dizajnin e faqeve të internetit të tregtisë elektronike dhe SEO për të tregtuar produkte dhe dyqane online. Ekspertiza jonë profesionale e dizajnit të faqeve të internetit, eksperti i optimizimit të motorëve të kërkimit dhe firma e marketingut digjital janë pika kryesore të shërbimeve tona.
Ndërtimi i linqeve
Në fushën e optimizimit të motorëve të kërkimit, ndërtimi i linqeve përshkruan veprimet që synojnë rritjen e numrit dhe cilësisë së lidhjeve hyrëse në një faqe interneti me qëllimin e rritjes së renditjes së motorit të kërkimit në faqe interneti.

Strategjia e E-Commerce

Jepni përparësi faqeve web

SEO e tregtisë elektronike mund të duket si një detyrë e vështirë për tu zbatuar, veçanërisht nëse tashmë keni një faqe interneti të mbushur me mijëra produkte. Ajo kërkon kohën e vet, ama ju mund ta shpejtoni proçesin me një strategji solide.Cilat faqe në web tuaj marrin më shumë trafik? Filloni me to. Për më tepër, nëse dëshironi që njerëzit të përqendrohen në një produkt specifik ose kryesor, së pari optimizoni atë produkt.

Strategjia e kërkimit të konkurrentëve

Nëse nuk keni një ide se nga ta filloni me optimizimin e faqes suaj të tregtisë elektronike, atëherë niseni kërkimin nga konkurrentët tuaj aktual. Ju mund të mësoni shumë nga sekretet e tyre që mund tju ndihmojnë edhe ne zhvillimin e faqes suaj web. Ju do të duhet të analizoni fjalët kyçe në faqet e tyre kryesore, si dhe faqet e produkteve për të bërë një krahasim fillestar me produktet e juaja deri në atë moment.

Përdorni fjalët kyçe

Para se të përdorni një fjalë kyçe, bëni disa kërkime mbi të. Dijeni se sa shpesh njerëzit e kërkojnë atë (vëllimi i kërkimit të fjalëve kyçe), sa konkurrues është në hapësirën e reklamave me pagesë (kosto për klikim ose CPC) dhe çfarë kërkojnë njerëzit kur përdorin atë fjalë kyçe. Po, fjalët kyçe ende kanë rëndësi. Ju nuk dëshironi të mbingarkoni titujt dhe përshkrimet e produkteve tuaja me këto fjalë kyçe, por ato duhet të jenë të pranishme në përmbajtjen e web tuaj.

Optimizoni faqet e produkteve

Emri i produktit tuaj është i rëndësishëm. Në shumicën e rasteve, përdoret gjithashtu në titullin SEO dhe URL-në e faqes së produktit tuaj. Kjo është arsyeja pse ju duhet të konsideroni shtimin e një termi të zakonshëm kërkimi ose fjalë kyçe në produktet tuaja. Faqet e produkteve janë burimi jetësor i biznesit tuaj, kështu që ju duhet të përqendroni shumë energji në optimizimin e tyre.

Previous
Next