Arkevo Info

Kartvizita

Kartivizitat përfaqësojnë thelbin e marketingut të drejtpërdrejtë, të vendosura në dorën e konsumatorit!

Kartvizita

Kartivizitat përfaqësojnë thelbin e marketingut të drejtpërdrejtë, të vendosura në dorën e konsumatorit!

Ne dizenjojm personalitetin e kartës suaj të biznesit

Kartivizita, ose siç quhen ndryshe karta e biznesit, përfaqëson markën e kompanisë suaj. Jo vetëm në përcjelljen e informacioneve të rëndësishme personale të kontaktit si: emri, titulli, emaili, faqja e internetit, adresa dhe numri i telefonit, por shpeshherë është edhe në ekspozimni e parë ndaj imazhit të përgjithshëm të biznesit tuaj. Logoja e kompanisë shfaqet dukshëm në kartvizitë edhe tregon shumë për identitetin e markës tuaj. Fontet e përdorura, ngjyra, tekstura dhe stoku i letrës së përdorur gjithashtu përcjell një mesazh për llojin e industrisë që përfaqësoni. Mund të përdoren teknika të specializuara të printimit si reliev, stampim me fletë metalike, termografi ose laminim. Kartëvizita pasqyron personalitetin e kompanisë dhe përcaktoj përshtypjen e parë të klientit.

Secili prej modeleve tona të projektimit të kartivizitave është punuar në detaj nga dizajnerat tanë ekspert. Ju mund të mbështeteni tek kompania jonë për të personalizuar modelin më profesional dhe standard të kartës suaj të biznesit. Duke i bërë shërbimet tuaja të dallueshme nga klientët potencial, dizajni ynë përfshin një shumëllojshmëri formash të personalizuara që përputhen me personalitetin e biznesit tuaj. Me një dizajn profesional të kartëvizitës, ju mund t= prezantoni shërbimet e biznesit tuaj në mënyrë profesionale. Përfitoni nga një zgjidhje marketingu me kosto të ulët dhe efektive që jo vetëm afron klientët, por gjithashtu përmirëson reputacionin e biznesit tuaj.

Ne rrisim vlerat promovuese të një kartevizite!

Lini një përshtypje pozitive
tek klienti
Zhvilloni besimin midis
konsumatorëve
Kartvizita tregojnë se jeni
të përgatitur
Kartvizita mund të shkojnë kudo
që ju dëshironi
Shfrytëzoni përfitimet e
marketingut të drejtpërdrejtë
Tregon një qasje shumë personale
në krahasim me marketingun
virtual
Efektive dhe e lehtë
për t’u prodhuar
Arrijnë të lidhin “deficitin e
besimit” midis njerëzve
dhe bizneseve