Arkevo Info

IOS

Zgjidhni aplikacionet më inovative për zhvillimin e biznesit tuaj!

IOS Development

Zgjidhni aplikacionet më inovative për zhvillimin e biznesit tuaj!

Aplikacioni i iOS iPhone, iPad dhe Mac

iOS është një sistem operativ celular i krijuar dhe zhvilluar nga Apple Inc. ekskluzivisht për harduerin e tij. Është sistemi operativ që fuqizon shumë nga pajisjet celulare, duke përfshirë iPhone dhe iPod Touch. Është sistemi i dytë operativ celular më i instaluar në botë, pas Android. Është baza për tre sisteme të tjera operative të prodhuara nga Apple: iPadOS , tvOS dhe watchOS . Është softuer pronësor, megjithëse disa pjesë të tij janë me burim të hapur sipas licencës së burimit publik të Apple dhe licencave të tjera.

Në epokën e zhvillimit të aplikacioneve që dominohen nga iOS dhe Android, të dyja platformat celulare janë të njëlloj zhvilluara dhe pajisjet që u përkasin dy prej tyre përdoren nga miliona njerëz në mbarë botën. Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për zhvillimin e aplikacioneve për biznesin tuaj, me të cilat mund të ndërveproni me audiencën tuaj të synuar, ju duhet të zgjidhni më të mirën nga këto dy platformat pasi nuk mund të funksiononi me të dyja.Shumë shpesh, zhvillimi i aplikacioneve të biznesit iOS rezulton të jetë më produktiv, veçanërisht në SHBA dhe Mbretërinë e Bashkuar. Kjo për shkak se një numër i madh njerëzish kanë akses në iPhone, iPad dhe pajisje të tjera iOS në këto vende.

Ekipi ynë i zhvilluesve ka përvojë me të gjitha llojet e gjuhëve të programimit dhe aplikacionet që ndërtojmë janë të disponueshme për të gjitha platformat iOS si Mac, iPhone, iPad dhe Apple TV. Është koha të diferencoheni nga konkurrenca e zakonshme dhe të vendosni standarde të reja në industrine e programimit online.

Shërbimet e aplikacioneve iOS në zhvillimin e biznesit

Apple


Vetë Apple ka një emër të madh në teknologjinë iOS. Apple ka fituar besueshmëri në shërbimet e saj të sistemit iOS. Shpikja e aplikacioneve celulare bëri një ndryshim të madh në sektorin e teknologjisë. Në jetën tuaj rutinë, ju keni një lloj përvoje në aplikacionet celulare dhe përdorimin e tyre ndaj faqeve të internetit. Aplikacionet celulare janë më të shpejta, përdoruesit mund të personalizojnë përmbajtjen e tyre, ato mund të përdorin veçoritë e sistemit operativ të pajisjes,të ndihmojnë në përmirësimin e produktivitetit dhe reduktimet nëpërmjet përdorimit të aplikacioneve celulare iOS.

Përvoja në qendër të klientit

Në kontrast me Android, simbolet e iOS të një pjese më të madhe të aplikacioneve janë shumë tërheqëse. Ato janë planifikuar në mënyrë progresive dhe pak aplikacione shfaqin paralajmërime jashtë listave. Kjo ndihmon në korrespodencën e biznesit, në shpejtësi dhe produktivitetin me klientët. Ata kanë një shumëllojshmëri planesh që janë jashtëzakonisht tërheqëse. Kështu që një menaxher financash mund të angazhojë lehtësisht një IT për të zhvilluar një aplikacion iOS në mënyrë që të nxisi biznesin e tij të jetë më konkurrues mes klientëve të tjere.

Zhvillim i App

Është gjithashtu e rëndësishme që një biznes të tërheqë klientë të rinj për të ndihmuar marrëveshjet. Të imagjinosh aplikacionin iOS të një biznesi është një metodë krijuese për të ekspozuar e zhvilluar më tej njohjen e një brendi. Ekipi jonë i IT do tju ndihmojë në krijimin e një aplikacioni me elementët të rinj të marre nga opinioni i klientëve aktual edhe atyre potencial, duke përmirësuar elementë shtesë në aplikacionin ekzistues në iOS.

Niveli i lartë i sigurisë

iOS është i njohur për nivelin e lartë të sigurisë. Ky është përfitimi më i madh që një biznes mund të marrë nga zgjedhja e këtij sistemi operativ. Një aplikacion iOS është i imunizuar nga rreziqet e sigurisë, malware dhe elementë të tjerë negativ në web. Ekipi ynë i zhvillimit të aplikacioneve iOS ndërton aplikacione të personalizuar që do të ndihmojë zhvillimin e biznesit tuaj dhe do ta çojë kompaninë tuaj në një nivel më të lartë. Na lini ta shndërrojmë web tuaj në një aplikacion të përpunuar për ju nëpërmjet sistemi operativ iOS.

Android

Qëndroni gjithnjë të organizuar me veçoritë dhe diversitetin e sistemit operativ Android!

Android

Qëndroni gjithnjë të organizuar me veçoritë dhe diversitetin e sistemit operativ Android!

Aplikacionet Android

Kur një pajisje transformohet nga thjesht funksionale në një element që jua bën jetën më të lehtë, Android qëndron pas saj. Ky sistem operativ është arsyeja pse GPS-ja juaj shmang trafikun, ora juaj mund të dërgojë mesazhe dhe “Asistenti” juaj mund t’u përgjigjet pyetjeve. Android është një sistemi operativ brenda 2.5 miliardë pajisjeve aktive që fuqizon gjithçka nga telefonat 5G tek tabletët mahnitës e kështu me rradhë. Android është i hapur për të gjithë: zhvilluesit, projektuesit dhe krijuesit e pajisjeve. Kjo do të thotë që më shumë njerëz mund të eksperimentojnë, imagjinojnë dhe krijojnë gjëra që bota nuk i ka parë kurrë më parë.

Me Android, mbrojtja ndërtohet hap pas hapi me kujdes në çdo element që ju zhvilloni. Ashtu si shkarkimi i aplikacioneve, shfletimi në web dhe zgjedhja e ndarjes së të dhënave. Nëse diçka duket e gabuar, si p.sh. një aplikacion i keq ose një lidhje e dëmshme, ne do t’ju njoftojmë dhe do t’ju japim këshilla se çfarë të bëni më pas. Dhe siguria jonë e brendshme ruan pajisjen dhe të dhënat tuaja, në mënyrë që të qëndroni të mbrojtur, edhe kur nuk jeni duke përdorur telefonin tuaj.

Shfletimi i sigurt i Google ju lejon të eksploroni ueb-in me besim, duke ju mbrojtur nga faqet e rrezikshme të internetit dhe skedarët e pasigurtë. Ne ju paralajmërojmë nëse përpiqeni të lundroni në një faqe interneti ose skedar të keq, duke ju garantuar siguri në mënyrë që të mos hasni softuer keqdashës ose një mashtrim virtual. Ne punojmë për sigurinë tuaj e për mbrojtjen e të dhënave tuaja private.

Shërbimet e aplikacioneve Android në zhvillimin e biznesit

Njohja dhe zhvillimi i brandit

Aplikacionet celulare ndihmojnë në përmirësimin e shpejtë të imazhit të brandit. Ofrojini përdoruesit tuaj shërbime të vlefshme e jo thjeshtë informacione jo relevante. Çdo biznes dëshiron të jetë në krye të industrisë së tij. Dhe pasja e një aplikacioni celular Android ndihmon në ekspozimin e biznesit tuaj në treg. Për më tepër, ju mund të kontaktoni shumë klientë njëkohësisht dhe ti ofroni zgjidhje aplikacionesh celulare. Tani e tutje, një aplikacion celular ju ndihmon me njohjen e brandit gjë që rezulton në rritjen e fitimit tuaj.

Marketingu i drejtpërdrejtë

Marketingu i drejtpërdrejtë është një pjesë thelbësore për të nxitur zhvillimin e biznesit tuaj. Le ti harrojmë të gjitha teknikat e vjetra të marketingut, tani një aplikacion celular Android mund të bëjë marketing për biznesin tuaj. Ju mund të dërgoni oferta promocionale dhe kuponë zbritje për klientët tuaj përmes aplikacionit celular. Kjo do të ndihmojë në tërheqjen e vëmendjes së klientëve.

Shërbimi ndaj klientit

Shërbimi i mirë ndaj klientit çon në kënaqësinë e këtij të fundit. Dhe ky është faktori i rëndësishëm që duhet të kemi parasysh për çdo biznes. Aplikacionet celulare Android i kanë çuar shërbimet e klientit në një nivel tjetër. Tani një aplikacion celular mund të ketë një veçori chatbot që komunikon me klientët për pyetjet e tyre. Chatbot online – ndihmon në përgjigjen e pyetjeve të një klienti e si rezultat, klienti është i kënaqur me përgjigjen e menjëhershme duke i bërë ata të zgjedhin gjithnjë shërbimet tuaja.

Rritja e të ardhurave dhe aksesit

Gjenerimi i më shumë të ardhurave është qëllimi përfundimtar i çdo biznesi. Nuk mund të gjeneroni të ardhura më të mëdha pa pasur një aplikacion të duhur celular. Prandaj, Android është mënyra më efektive për të rritur fitimin e biznesit tuaj. Duke përdorur aplikacionet celulare, bizneset mund të arrijnë të targetojn një gamë të gjerë klientësh, edhe përtej kufijve e me kosto minimale. Nëpërmjet aplikacioneve celulare, ju mund të arrini shumë lehtë tek klientët tuaj.