Arkevo Info

Google My Business

E ardhmja e inovacionit të biznesit tuaj!

Google My Business

E ardhmja e inovacionit të biznesit tuaj!

Përse është e rëndësishme të kesh GMB?

Kur jeni duke kërkuar për një produkt ose shërbim, mendimi juaj i parë është zakonisht, “Më lejoni ta kërkoj në Google këtë”. Kjo është arsyeja pse është thelbësore të kesh një prani të qëndrueshme në Google My Business.

Google My Business (GMB) nuk është më diçka opsionale — është bërë një pjesë thelbësore e pranisë në internet të çdo lloj biznesi dhe shpesh vendi i parë që klientët kërkojnë informacione të përditësuara për kompaninë tuaj.

Nëse klientët tuaj duan të gjejnë oraret tuaja të përditësuara ose duan t’ju telefonojnë për të pyetur për protokollet tuaja të shëndetit dhe sigurisë, GMB ju ndihmon ti ofroni asistencën e duhur. Ata do të mund të kërkojnë në Google emrin e biznesit tuaj dhe do të mund të kontrollojnë panelin e djathtë për informacionin që u nevojitet.

Arkevo Group mund të ndihmojë biznesin tuaj lokal. Ne ofrojmë shërbime GMB për bizneset e të gjitha madhësive që të mundësojnë rritjen e tyre organike, duke garantuar gjithashtu mirëmbajtje mujore kryesisht bazuar në rishikimet dhe imazhet e përditësuara.

Arkevo ofron një shërbim të plotë GMB

We translate cutting edge technologies into values for our customers through professional solutions and consulting services.
Hyrje në GMB dhe
përfitimet e saj
Si të krijoni
llogarinë GMB
Komunikoni me
klientët tuaj
Si të optimizoni
listimet tuaja
Ngarkimi i videove
profesionale
Krijimi i një
strategjie GMB
Përditësimet e
mediave sociale
Rishikime në kohë
reale

Përfitimet e Google My Business

Ju lejon të shfaqeni në listimet
e hartave dhe paketave lokale
GMB është faktori më i madh përcaktues i renditjes së paketave lokale. Pra, nëse synoni të lidheni me audiencën tuaj – në këtë rast, njerëzit që janë në zonën tuaj të shërbimit – verifikimi, përditësimi dhe optimizimi i informacionit tuaj në internet përmes Google My Business mund të ndihmojë.
Lejon njerëzit të lënë komente
për biznesin tuaj
Shqyrtimet GMB u ofrojnë pronarëve të bizneseve një paraqitje të shkurtër se si klientët e shohin markën tuaj. Ato ju lejojnë të shikoni se si konsumatorët po i marrin produktet ose shërbimet tuaja, cilat strategji duhet të mbani, cilat gjëra duhet të ndryshoni ose fushat në të cilat duhet të përmirësoni. Pavarësisht nëse janë të mira apo të këqija, komentet mund t’ju ndihmojnë të kuptoni se çfarë mendojnë klientët tuaj.
Ofron njohuri që ju japin
informacion të dobishëm
Google My Business vjen me veçori të fuqishme që ofrojnë njohuri për fusha të rëndësishme për t’ju ndihmuar në krijimin e strategjive dhe në marrjen e vendimeve. GMB ju mundëson të përdorni statistika dhe njohuri që mund të ndihmojnë në përcaktimin e prejardhjes së audiencës suaj.
Google My Business është
i lehtë për t'u përdorur
Google My Business e bën të lehtë për bizneset fillestare dhe lokale që të promovojnë produktet dhe shërbimet e tyre në internet duke rritur dukshmërinë dhe duke përmirësuar shanset e tyre për t’u shfaqur në rezultatet e kërkimit. Ne mund t’i ndihmojë klientët tane që publiku i tyre potencial të arrij ti gjejë dhe ti kontaktojë më shpejt nëpërmjet GMB.