Arkevo Info

Fotografia

90% e blerësve online thonë se cilësia e fotografisë është faktori më i rëndësishëm në shitjen e një produkti!

Fotografia

90% e blerësve online thonë se cilësia e fotografisë është faktori më i rëndësishëm në shitjen e një produkti!

Rëndësia e fotografisë në tregtinë elektronike

Vlera e perceptuar e produkteve tuaja dhe besueshmëria e markës suaj shpesh gjykohen duke u bazuar në cilësinë e prezantimit vizual. Kjo do të thotë se të kesh fotografi të produkteve të një cilësie të lartë mund tju ndihmojë shumë në marketingun e biznesit tuaj.

Shfaqja e produkteve tuaja me imazhet e duhura në tregun elektronik mund të jetë një element esencial në mbarvajtjen e shtijeve online. Vlera e perceptuar e produkteve tuaja ndikohet drejtpërdrejt nga cilësia e fotografisë së produktit. Imazhet në faqen tuaj të internetit janë elementi bazë për të fituar besimin e konsumatorit duke promovuar veten si një kompani profesionale dhe e besueshme.

Fokusi ynë do të jetë në çdo foto produkti në mënyrë që të duket e mahnitshme. Duke i kushtuar vëmendje çdo detaji dhe duke shfaqur elementët e duhur tek shikuesi. Pronarët e bizneseve zgjedhin shërbimet tona për cilësinë, çmimin e fotove të produkteve dhe përvojën e ekipit tonë. Ne e dimë se si të krijojmë foto dhe imazhet më të mira me konfigurimin më efektiv të ndriçimit dhe ekuilibrin e ngjyrave të bardha. Ne ofrojmë shërbimin më të mirë në redaktimin e fotografive dhe mund t’ju japim rezultatet që ju nevojiten!

Rëndësia e fotografive

Faqja e internetit është dyqani juaj online. Pamjet vizuale që shfaqen aty lejojnë vizitorët të krijojnë opinione mbi biznesin tuaj.
Përshtypja e parë është
gjysma e punës
Tregoni historinë e
markës tuaj
Krijo lidhjet e duhura me
klientët
Fotot janë pjesë thelbësore e
tregtisë elektronike
Ndërtoni besim
Jepni informacion të shpejtë
të produktit
Përforconi brandin tuaj
Krijoni pritshmëri realiste