Arkevo Info

AngularJS

AngularJS thjeshton zhvillimin e aplikacioneve duke paraqitur një nivel më të lartë abstraksioni!

AngularJS

AngularJS simplifies application development by presenting a higher level of abstraction to the developer!

Hyrje në AngularJSAngularJS është një kornizë strukturore për aplikacionet e uebit. Kjo ju lejon të përdorni HTML si gjuhën tuaj të template dhe ju lejon të zgjeroni sintaksën e HTML për të shprehur përbërësit e aplikacionit tuaj në mënyrë të qartë dhe të përmbledhur. Lidhja e të dhënave dhe injeksioni i varësisë së AngularJS eliminon pjesën më të madhe të kodit që përndryshe do të duhej të rishkruhej. Dhe gjithçka ndodh brenda shfletuesit, duke e bërë atë një partner ideal me çdo teknologji serveri.

Ekipi ynë përdor AngularJS sepse thjeshton zhvillimin e aplikacionit duke i paraqitur zhvilluesit një nivel më të lartë abstraksioni. Si çdo abstraksion, ai vjen me një kosto fleksibiliteti. Me fjalë të tjera, jo çdo aplikacion është i përshtatshëm për AngularJS. AngularJS është ndërtuar me aplikacionet CRUD që përfaqësojnë shumicën e aplikacioneve në internet. Nese po kerkoni per sherbime qe lidhen me programimin, dhe AngularJS, jeni ne vendin e duhur!

Ekipi ynë e kupton se çfarë është më mirë me AngularJS dhe e ndihmojnë biznesin tuaj të kuptojë kur një aplikacion nuk është i përshtatshëm për AngularJS.

Përfitimet e përdorimit të AngularJS për zhvillimin e aplikacioneve në web

Performancë e lartë

Lehtësia në përdorim e bëjnë AngularJS zgjedhjen e parë të zhvilluesve të uebit. AngularJS ka veçori të mbushura me fuqi si – Direktivat, Lidhja e të dhënave, Sanitizimi i Përmbajtjes, Vërtetimi i Formave, Animacionet, etj., dhe kështu ofron performancë të lartë.
Me kornizën AngularJS JavaScript MVC, është bërë shumë e lehtë për të ekzekutuar të gjitha detyrat duke filluar nga më të thjeshtat tek më komplekset. Gjithashtu, varësia lidhëse midis kontrolluesit dhe template çon në zhvillim të mirë të aplikacionit.

Veçoria e lidhjes në dy drejtime

AngularJS lejon një sinkronizim të menjëhershëm midis pamjes dhe modelit. Nëse ndonjë e dhënë është ndryshuar në model, ajo reflektohet në pamje. Kur bëhen ndryshime në të dhënat e pamjes, modeli rishikohet në përputhje me rrethanat.
Duke përdorur këtë lidhje të dyanshme të të dhënave, aplikacioni do të thjeshtojë ndjeshëm shtresën e tij të prezantimit. Kjo lejon një qasje më të thjeshtë dhe më pak ndërhyrëse ndaj ekranit DOM dhe përdorimit të tij.

Mbështet veçoritë SPA

Motivi kryesor për zhvillimin e aplikacioneve në web është një tranzicion më i shpejtë i faqes në internet. Faqja e internetit do të funksionojë dhe do të shfaqet si një aplikacion i vetëm. Një faqe interneti do të zëvëndësojë në mënyrë dinamike faqen ekzistuese të internetit me të dhëna të reja të serverit të uebit, në vend të metodës së paracaktuar për të ngarkuar faqe krejtësisht të reja. Ky është referuar si një aplikacion me një faqe (SPA). AngularJS mbështet zhvillimin e aplikacioneve me një faqe. Kur një programues zhvillon një aplikacion me një faqe duke përdorur AngularJS, faqja ngarkohet shpejt, funksionon në çdo platformë, ofron përvojë të shkëlqyer të përdoruesit dhe është shumë më e lehtë për t’u mirëmbajtur.

Mbështetur nga Google

Korniza AngularJS përdoret nga Google për aplikacionet e veta. Ekipi i aftë i Google vjen me përmirësime të reja në kornizën AngularJS. Një përfitim shtesë është edhe rrjeti i madh i zhvilluesve të tjerë ku mund të kërkoni lehtësisht sugjerime nga zhvilluesit e tjerë të cilet në shumicën e rasteve preferojnë të zgjedhin AngularJS.

Menaxhimi optimal
i aplikacioneve në web

TKomponenti i këtij modelit ruan dhe menaxhon të dhënat e aplikacionit. Komponenti i pamjes shfaq të gjitha të dhënat ose pjesë të caktuara të të dhënave për përdoruesit. Ndërsa komponenti i kontrollit dikton marrëdhënien midis modelit dhe pamjes. Është më e lehtë për zhvilluesit të menaxhojnë pjesën UI të aplikacionit dhe bazën e të dhënave të tij duke përdorur modelin MVC. Kjo teknikë siguron përdoruesin për menaxhim dhe funksionim optimal te aplikacioneve në web.

Testimi në kohë reale

Testoni me lehtësi aplikacionin tuaj të internetit duke përdorur kornizën AngularJS. Veçoritë e testimit të ofruara nga AngularJS, të tilla si injeksioni i varësisë, mbikëqyrin se si gjenerohen përbërësit e aplikacionit tuaj në ueb e bëjn më të lehtë për zhvilluesit të testojnë aplikacionet e tyre dhe të kontrollojnë për gabime. AngularJS është një kornizë e shkëlqyer për zhvillimin e aplikacioneve dinamike të internetit me cilësi të lartë. Kjo ndodh sepse është i pasur me veçori dhe zhvilluesit nuk kanë nevojë të varen nga ndonjë softuer i palëve të treta për të mbështetur aplikacionet e tyre. Zhvilluesit mund të kursejnë shumë kohë dhe burime ndërsa punojnë në projektet e tyre me AngularJS.