Arkevo Info

50+
SERVICES

Ne përfaqësohemi nga
kualiteti i produkteve tona!

Përqafo fuqinë e Reklamimit!

50+
SERVICES

50+
SERVICES

Ne përfaqësohemi nga
kualiteti i produkteve tona!

Përqafo fuqinë e Reklamimit!

50+
SERVICES

MISIONI YNË

Shpirti krijues dhe përvoja profesionale e ekipit tonë na ka bërë të zhvillojmë një vizion 360 ° në botën e komunikimit të marketingut digjital

MISIONI YNË

Shpirti krijues dhe përvoja profesionale e ekipit tonë na ka bërë të zhvillojmë një vizion 360 ° në botën e komunikimit të marketingut digjital
Strukturimi i idesë suaj të biznesit
Prezantimi i planit të punës
Marketingu dhe promovimi i biznesit
Plani i ekzekutimit

SHËRBIMET TONA

SHËRBIMET TONA

Planet që ne ofrojmë do të përshtaten plotësisht me nevojat e biznesit tuaj.

Qasja jonë plan-punë na ka lejuar të përshtatemi me fleksibilitet të jashtëzakonshëm si me kërkesat e kompanive të mëdha ndërkombëtare ashtu edhe me nevojat e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

BASIC

Strategji Bazike per Marketingun Dixhital
On-Page SEO (deri ne 3 faqe)
Pozicionim Biznesi
Krijim & Dizajnim Social Media
SMM Plan Kontenti
FB & Instagram Menaxhim Marketingu
Blog (1 Artikull)
Instalim Google My Business
Instalim Google Analytics & Search Console
Auditim SEO & Analize Konkurrence

ADVANCE

Strategji Marketingu Per 6 Muaj
Pozicionim dhe formulim i TA
Koleksionim Semantik Berthame
On-Page SEO (deri ne 8 faqe)
Off-Page SEO Menaxhim Bazik
SMM + Kontent (2 postime ne jave)
FB & Instagram Menaxhim Marketingu
PPC Menaxhim Reklamash
Reklamim Ritargetues
Krijim & Menaxhim i Google My Business
Blog (2 artikuj)
Optimizim i Webit per Shpejtesi
Audit SEO & Analize PPC
Marketing me Email

PREMIUM

Strategji Marketingu Per 6 Muaj
Brandim Biznesi
Koleksionim Semantik Berthame i zgjeruar
On-Page & Off-Page SEO
SMM + Kontent (3 postsime ne jave)
FB & Instagram Menaxhim Marketingu
PPC Menaxhim Reklamash
Reklama Retargeting & Remarketing
Google Search & Display Ads
Blog (3 artikuj)
Perditesim Webi per Shpejtesi & Perdorim te Thjeshte
Menaxhim i Reputacionit Online
Marketing me Email
Domain & Hosting & Backup & Suport Teknik

ARKEVO GROUP

ARKEVO GROUP

ÇMIMET
Bazuar në përvojën tonë, Arkevo Group ofron zgjidhje të besueshme dhe çmime të ulëta pa asnjë negocim në rezultat, performancë dhe cilësi.
ASISTENCË PROFESIONALE
Ne ofrojmë zgjidhje profesionale dhe asistencë në kohë reale për klientët në mbarë botën 24/7 – 365 ditë në vit. Pavarësisht nga zona juaj gjeografike, ne do jemi gjithnjë aty!
NJOHURI DHE ZBATUESHMËRIA
Portofoli ynë i suksesshëm dhe aftësitë tona profesionale ofrojnë strategji dhe zgjidhje realiste në gjenerimin e të ardhurave për çdo lloj biznesi.
EKSPERIENCA
Përvoja jonë e pashembullt me në qendër klientin fuqizon çdo projekt dhe përshpejton rezultatet drejt suksesit, ditë pas dite!
PUNA NË EKIP
Ekipi i Arkevo-s , i mirëtrajnuar, i aftë dhe profesional rritet dita ditës për t’u ofruar klientëve shërbimet më të mira digjitale!